ОТ КЪЛНА ДО ВЪРХА – ВСЕ БЪЛГАРСКО!

Новини
Очаквайте Девети Национален фестивал "Семе българско" през април 2023

 

През 2023 година Националният фестивал "Семе Българско" ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ЗА 9-ти ПОРЕДЕН ПЪТ, за да събере на едно място от корена до върха все българско. Утвърденото събитие с история ни дава основание да подчиним изданието на пословичната българска мъдрост: „Каквото посееш – това ще пожънеш!“

Предвиждаме в двата фестивални дена да имаме два различни акцента – в събота да фокусираме вниманието на хората върху пчелите, а в неделя върху „белите дробове на планетата“ – дърветата.

"Семе българско" години наред обединява и среща пазителите на българския дух, производителите на български храни и напитки, майсторите, овладели тайните на старите български занаяти и съвременните будителите, онези, които пазят и предават от поколение на поколение българските традиции и ценности. За времето на съществуването си фестивалът доказа своята жизнеутвърждаваща сила и вярваме, че е време да си спомним онези инициативи и дейности, реализирани през изминалите осем години, които го направиха привлекателен, търсен и удовлетворяващ, както за участници, така и за публика.

Следете страницата ни тук и във Фейсбук, за да получавате актуална информация за дейностите и изненадите, които сме Ви подготвили тази година.

 

Очакваме Ви на 29 и 30 април 2023 в парк "Казармите" в Севлиево, където от кълна до върха - всичко ще е българско!

 

 

Вижте ни във Фейсбук