ОТ КЪЛНА ДО ВЪРХА – ВСЕ БЪЛГАРСКО!

За нас

    Рекламната агенция „Елмазови”ООД е агенция за реклама и медиен консулт. Разработваме цялостни рекламни стратегии. Основните ни цели са вниманието и ангажираността към потребителя. Разполагаме винаги с актуална информация за местния и национален медиен пазар.
       Рекламната агенция „Елмазови”ООД е фирма с 20-годишен опит в областта на рекламата, ПР обслужването и организирането на обществено корпоративни мероприятия, фестивали, празници. Агенцията стартира своята дейност с концепция за пълно рекламно обслужване на корпоративни клиенти. През последните осем години фирмата залага, освен на изброените методи за въздействие върху аудиторията, но и на иновативните форми на реклама – благодарение на интернет и на социалните мрежи. Фирмата предлага на своите клиенти изграждане и поддръжка на интернет портали, рекламни банери, пиар онлайн кампании чрез  различни сайтове, портали за туризъм, информационни сайтове.
       Към днешна дата фирмата работи в областта на корпоративната реклама, реализиране на обществени поръчки по европейски проекти, организиране на разпространителска дейност. Агенцията разполага със собствени билбордове, Лед екрани, както и областно издание „Габрово Сега”, сайт за новини и реклама - www.gabrovosega.bg, Рекламна агенция „Елмазови” ООД е член на асоциацията на ледекраните. Основна цел на фирмата е да предлага на клиенти и партньори висококачествени продукти и услуги, професионално изпълнени в кратки срокове. Опитът, който фирмата има в сферата на информацията и публичността, гарантира, че всяка една поета поръчка ще бъде изпълнена качествено, в срок и с необходимия резултат.
Ние работим с удоволствие. Важното за нас е всеки клиент да остане доволен от нашето партньорство и да ни препоръча. Попитайте нашите партньори за нас. Техният бизнес и важен за нас, както и нашия за тях. Ние вярваме че сме едно цяло и всеки има своето важно място в кръговрата на бизнеса.

Прочети още:
 

Инициативи 2017

 

Прочети още:
 


Вижте ни във Фейсбук